Om rikstravet.se

rikstravet.se har som syfte att hålla Rikstravets delägare uppdaterade om aktiviteter och resultat i Rikstravet Team SHL. Webbplatsen administreras av Svensk Travsport.

De åsikter som utrycks i stallbloggen är den enskilde bloggarens åsikter och kan inte identifieras med Svensk Travsport, dess medlemmars eller dotterbolags officiella ståndpunkter.

Du har möjlighet att kommentera bloggar och inlägg på rikstravet.se via Disqus. Dock vill vi att du respekterar våra regler för bloggkommentarer och tänker på följande:
- Håll en vänlig och respektfull ton
- Håll dig till ämnet
- Använd ett civiliserat språkbruk
- Skriv kortfattat
- Skriv på svenska
 

Kommentarerna får inte innehålla:
- förtal, personliga angrepp, förolämpningar eller kränkning av djur eller människor
- hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
- olovliga våldsskildringar eller pornografi
- uppmaningar till brott eller utgöra annan brottslig verksamhet
- olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
- svordomar eller obscena ord
- kommersiella budskap eller reklam
- länkar till andra webbplatser
 

Den som skriver kommentarer på rikstravet.se är själv ansvarig för sina kommentarer. Detta innebär bl. a. att den som skrivit en kommentar som strider mot lag kan komma att hållas personligen ansvarig.
 

Bloggkommentarer publiceras omedelbart och blir tillgängliga för alla besökare på rikstravet.se, men rikstravet.se övervakar bloggkommentarerna i enlighet med lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor. Det innebär att redaktionen för rikstravet.se kommer att ta bort kommentarer som bryter mot reglerna ovan eller på annat sätt är olämpliga.
 

Rikstravet.se förbehåller sig rätten att avstänga den som bryter mot ovanstående regler från möjligheten att införa kommentarer.
 

Din kommentar kan publiceras på annat sätt än via funktionen för bloggkommentarer, såsom på rikstravet.se eller i annan media med koppling till Svensk Travsport. Om du skriver en kommentar garanterar du att materialet är ditt eget och får publiceras. Du medger också att Svensk Travsport fritt och utan ersättning får framställa exemplar av materialet samt lagra och tillgängliggöra detta för allmänheten. 


Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo