Leksand 1 timme sedan

Sista starten i tävlingen

På torsdag så hör Stall Leksand sin sista start i årets upplaga av Rikstravet Team SHL. Tide Water startar i Lopp 10 på Örebros lunchtrav och jag hoppas vi kan avsluta tävlingen på ett bra sätt. 

Ni som inte köpt in er i ett fortsatt ägande i Isolde har fortfarande chansen att göra denna veckan ut. Hon gjorde en godkänd insats senast men det känns i hästen att det finns mer kapacitet men att poletten inte riktigt har trillat ner än.

/Kajsa

Rögle 5 timmar sedan

Veckorapport Team Rögle v25

Hej Team Rögle  
Startgalopp med Quiz Töll i sista V86-loppet i Eskilstuna i går, 47 mil enkel väg hem mot Munka-Ljungby och klockan är 22.40 när vi påbörjar hemresan. Ja, nu känns det tungt, riktigt tungt.


Jag förmodar att ni alla i Team Rögle hade moll-stuk denna afton. Quiz Töll kändes helt okey i värmningen, något het när vi kom upp bakom startbilen men jag var inte orolig – men när Jorma Kontio använde pisken på invändiga Amour Memory drog Quiz Töll iväg och galopperade hejdlöst.
Inget fel av Jorma att göra så, men Quiz Töll är känslig i starten och det här blev för mycket för henne. Hon gick sedan klart anständigt efter galoppen, men vi hade tappat för mycket mark på galoppen för att kunna blanda oss i den absoluta klungstriden bakom den för dagen överlägsna spetsvinnande Mellby Dashing.

Och, det här var sista starten, som jag ser det, för Quiz Töll i Team Rögles färger. Ja, nu är det internetauktion den 3 juli som avgör om jag och alla ni som köpt andelar för 6.000 kronor styck får ha kvar det här kapabla stoet i vår regi.

För mig har det varit en fantastisk tid i Team Rögles dress, där höjdpunkterna har varit V75-segern med Quiz Töll och att det kom över 400 personer till ”Öppet hus” hemma hos mig. Ja, besökssiffran har reviderats från 300 till 400 – och visst är det ett härligt bevis på att svensk travsport lever och frodas när så många kommer för att få se sina hästar i hemmiljö.

Jag kommer att informera i slutet av juni om hur ni kan följa internetauktionen den 3 juli. Och, ni som vill köpa andelar kan fortfarande göra det. Ju fler vi blir, desto bättre är det – och jag vidhåller att Quiz Töll har potential att bli riktigt bra, kanske till och med nå Stoeliten.

Mvh Thomas Uhrberg

Växjö 6 timmar sedan

Start för båda!

Ambra Godiva startar på Visby i morgon kväll i lopp 12 och från spår 9 på 20 m tillägg. Hon reser i morgon vid lunchtid och övernattar efter loppet. M.T.Kingsize startar på Kalmar nu på fredag och har spår 2 bakom bilen i lopp 3 över 2140 m. Återkommer om mer info i veckan. /Anethe

Luleå 2 dagar sedan

Öppet hus

På grund av olika anledningar kommer vi vara tvungen att flytta öppet hus till dagen efter(måndag 26/6).
Från kl 14 är ni hjärtligt välkomna att träffa oss och hästarna.
Jag hoppas att ni alla har fått köpeanbudet på mejl. 
Jag har sett att inbetalningar har börjat droppa in och det glädjer mig då vi gärna vill ha honom kvar i stallet.
Jag har fått frågor om Gatelink också. Ev är det ett litet gäng som är intresserade av att köpa henne tillbaka också. Vilket vore jätteroligt men en chansning. Hör av er till mig om det känns intressant!

Jim och Gatelink är veterinärbesiktade. De blev även behandlade så någon start närmast månaden är inte aktuellt oavsett. Jim var sliten i kroppen och behövde en lite paus. Gatelink hittade vi nog felet på och det var både v framnoch v bak. Ändå något annat son stör henne också..? Svårt när dom inte kan prata ibland.

Från 14.00 till ca 19.00 hoppas jag några av er har lust att komma förbi stallet på Råbäcken 32(bredvid handelsträdgården). Många av er har redan varit ute i stallet och hälsat på och jag hoppas alla känner sig välkomna!
 Meddela gärna om ni vet att ni kommer. Annars går det bra att dyka upp oanmäld också ��.

Mvh Hanna

Brynäs 3 dagar sedan

Trevlig Midsommar!

Trevlig midsommar önskar Björne, Falco och stall Lindegren!
Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo