Uppdatering

8 dagar sedan
Dagen på Gävletravet blev lyckad! Det var många som kom och hälsade på Falco, kikade på honom, klappade om honom och matade med morötter och äpplen :) nog för att jag visste att Falco är en lugn och cool häst men jag blev verkligen imponerad av honom där inne! vi stod ändå så att han såg alla hästarna på banan och vi stod nära defileringsvolten men inte att han blev uppjagad eller nåt, han stod lugnt och tittade på allt som hände! som hingst hade man ju kunnat förvänta sig lite gnäggande iaf men icket! i två minuter ungefär, precis när vi kom var han taggad då han trodde att han skulle av bussen och tävla men när han insåg att han skulle stanna på bussen så var han sen lugn som en filbunke resten av dagen <3
Erik var på stallbacken med hästarna som skulle starta så det var jag, Falco och Emma Östlund från Ica i Tierp som höll ställningarna på publikplats! Emma hade med sig papper med erbjudandet om andelar i Falco och hon fick alla utom två papper utdelade under dagen, bra jobbat Emma!

Falco gick sedan några intervaller hemma på sanden på måndagen och ett par lätta intervaller på Lövstas rakbana på torsdagen innan han sedan startade på Romme i fredags! Överladdad och slog ihop i starten, avslutade grymt bra, 83 i puls efter loppet, sen säger jag bara kolla in Ulf Lindfors fina film om dagen! :) Idag gick han ett pass på bandet, imorgon väntar veterinärintyg inför auktionen för både Falco och Björne och sen ska Falco träffa hovslagaren på onsdag :)

Björne har blandat pass på bandet med joggingturer och intervaller på sanden här hemma. Han var anmäld till Rättvik nu på torsdag men kom tyvärr inte med, han kommer att anmälas till Gävle den 29e så då får vi hoppas att han kan avsluta den här Brynässäsongen med ett fint lopp!

Auktionen närmar sig med stormsteg och jag börjar få lite panik inför om vi ska lyckas köpa tillbaka Falco och kring vart Björne kommer att hamna... Jag hoppas att alla som är sugna på att vara med på Falco verkligen tar chansen och köper en andel för jag tror att det kommer att bli ett väldigt roligt år tillsammans med honom! och visst 6000 kan kännas mkt i en klumpsumma men delar vi upp det på ett år så blir det lite drygt 16 kr per dag inklusive inköpet av hästen!

Vi hörs!
/Elin

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo