Hagmyren, uppdatering och köpa tillbaka Falco di Quattro

2017-05-25
God dag!

Nu sitter vi i hästbussen på väg till Bergsåker, fyra till start idag varav två debutanter, spännande :)
Imorgon är det dags för Falco att starta igen! Allt väl efter förra helgens start, pigg och glad! Har joggat två gånger i veckan å han känns mjuk och fin! Med tanke på lördags fina prestation så hoppas vi på ett fint lopp och fritt till slut imorgon!

Värmningen inför V75


Falco var riktigt fin på Gävle, rätt snabb ut från start för att vara honom men hamnade ändå långt bak i fältet. Fick tyvärr aldrig fritt på upploppet men gick i mål med sträckta linor och oryckta tussar! Det har vi igen sen :) Körande Torbjörn Jansson var jättenöjd med hur han kändes och han trodde på en placering betydligt längre fram om det hade löst sig :)

Joggingtur igår

Fix med fin utsikt igår :)Björne var duktig på Rättvik! Körde från start men kom inte till ledningen så de kröp ner i rygg på ledaren. Det gick fort, 12 hela första varvet är tuffa papper i den klassen! Med ungefär ett halvvarv kvar gick de ut i andraspår men ledaren svarade ifrån sig bra, när det kom en häst i tredjespår så svarade Björne så gott han kunde och han slutade 3a :)

Värmning på Rättvik


Vila i hagen dagen efter :)


Ett par ridturer i skogen för Björne och sen start på Solvalla i söndags. Spår 8 bakom bilen och de hamnade till slut sist i andraspår. In på upploppet när hon skulle flytta ut honom ett spår så galopperade hästen framför och den tjejen tog också ut sin häst å då vart det en liten ihopkörning som slutade med att Björne galopperade. Vi får vara glada att det inte gick värre å att han inte gjorde sig illa! Däremot så hostade han efter loppet och när veterinären va ute i stallet i tisdags så kollade vi honom i halsen, lite slem i svalget och lite röd längst ner i halsen så han får en veckas vila och bara gå och mysa i hagen nu!

Sist men absolut inte minst måste jag ju peppa er alla till att vara med och köpa tillbaka våran fina Falco di Quattro! Alla som vill får vara med på en eller flera andelar, det gäller alltså inte bara tidigare delägare i stall Brynäs. Alla som tycker att han är en fin och spännande häst får köpa in sig! :) så sprid ordet till alla som kan vara intresserande, familj, släkt, vänner och bekanta! Klicka på länken här nedan så hoppas jag att jag lyckats länka till där ni kan hämta hem en pdf fil med mer information.
Falco

/Elin

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo