Träffa Falco på söndag!

2017-06-09
På söndag har Gävletravet tävlingar som börjar kl 11. Under dagen kommer Falco att finnas på publikplats och hälsa på alla som vill hälsa på och kika på honom. Kanske få äta lite morötter och förhoppningsvis väcka lite intresse för fler att vilja vara med och äga honom :)

Han som var såå duktig när han vann på Hagmyren :D fina, fina häst! inga konstigheter efter loppet, han har efter starten hunnit med att gå på bandet, sparra Björne i intervaller och gå intervaller i sanden här hemma i Giboda. Vi har lagt på mer material på rakbanan så nu får de gå långsammare men mkt tyngre iom underlaget, nyttigt! Falco har lopp igen nästa fredag på Romme, alltså den 16e.

Från värmningen inför ett par intervaller på Lövsta förra lördagen, de sista jobbet inför Björnes start på Rättvik i måndags. Jag kör Falco och framför oss ser ni Björne

Falco har det jobbigt med all ohyra som dyker upp när det blir varmt, så framöver kommer han få vara zebra vid varmt väder :D


Björne blev 4a på Rättvik i måndags, ett fint lopp i rygg på ledaren men ett lopp igen där det gick otroligt fort med 10,5 första 500 och 13 på varvet. Halvvarvet kvar började han bli trött men kämpade på bra och kom in på upploppet som klar 2a, sen stumnade han rejält och två hästar hann förbi honom, 3e platsen blev han av med i de allra sista stegen innan mållinjen.
I onsdags fick han prova på bandet för första gången hos oss, han traskade på utan att tveka och gick som att han aldrig gjort annat, däremot var det desto läskigare att gå av bandet. Idag har han varit ute på en joggingtur.

Trevlig helg!
/Elincomments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo