Brynäs 5 dagar sedan

Trevlig Midsommar!

Trevlig midsommar önskar Björne, Falco och stall Lindegren!
Brynäs 8 dagar sedan

Uppdatering

Dagen på Gävletravet blev lyckad! Det var många som kom och hälsade på Falco, kikade på honom, klappade om honom och matade med morötter och äpplen :) nog för att jag visste att Falco är en lugn och cool häst men jag blev verkligen imponerad av honom där inne! vi stod ändå så att han såg alla hästarna på banan och vi stod nära defileringsvolten men inte att han blev uppjagad eller nåt, han stod lugnt och tittade på allt som hände! som hingst hade man ju kunnat förvänta sig lite gnäggande iaf men icket! i två minuter ungefär, precis när vi kom var han taggad då han trodde att han skulle av bussen och tävla men när han insåg att han skulle stanna på bussen så var han sen lugn som en filbunke resten av dagen <3
Erik var på stallbacken med hästarna som skulle starta så det var jag, Falco och Emma Östlund från Ica i Tierp som höll ställningarna på publikplats! Emma hade med sig papper med erbjudandet om andelar i Falco och hon fick alla utom två papper utdelade under dagen, bra jobbat Emma!

Falco gick sedan några intervaller hemma på sanden på måndagen och ett par lätta intervaller på Lövstas rakbana på torsdagen innan han sedan startade på Romme i fredags! Överladdad och slog ihop i starten, avslutade grymt bra, 83 i puls efter loppet, sen säger jag bara kolla in Ulf Lindfors fina film om dagen! :) Idag gick han ett pass på bandet, imorgon väntar veterinärintyg inför auktionen för både Falco och Björne och sen ska Falco träffa hovslagaren på onsdag :)

Björne har blandat pass på bandet med joggingturer och intervaller på sanden här hemma. Han var anmäld till Rättvik nu på torsdag men kom tyvärr inte med, han kommer att anmälas till Gävle den 29e så då får vi hoppas att han kan avsluta den här Brynässäsongen med ett fint lopp!

Auktionen närmar sig med stormsteg och jag börjar få lite panik inför om vi ska lyckas köpa tillbaka Falco och kring vart Björne kommer att hamna... Jag hoppas att alla som är sugna på att vara med på Falco verkligen tar chansen och köper en andel för jag tror att det kommer att bli ett väldigt roligt år tillsammans med honom! och visst 6000 kan kännas mkt i en klumpsumma men delar vi upp det på ett år så blir det lite drygt 16 kr per dag inklusive inköpet av hästen!

Vi hörs!
/Elin

Brynäs 10 dagar sedan

Några bilder från fredagens start på Romme där Falco efter startgalopp gick en visslande avslutning sista 500 och knep fjärdepriset med god marginal i mål. Man kan bara spekulera hur det gått utan galoppen.
650 meter kvar
 In mot mål
 Efter loppet


Brynäs 2017-06-09

Träffa Falco på söndag!

På söndag har Gävletravet tävlingar som börjar kl 11. Under dagen kommer Falco att finnas på publikplats och hälsa på alla som vill hälsa på och kika på honom. Kanske få äta lite morötter och förhoppningsvis väcka lite intresse för fler att vilja vara med och äga honom :)

Han som var såå duktig när han vann på Hagmyren :D fina, fina häst! inga konstigheter efter loppet, han har efter starten hunnit med att gå på bandet, sparra Björne i intervaller och gå intervaller i sanden här hemma i Giboda. Vi har lagt på mer material på rakbanan så nu får de gå långsammare men mkt tyngre iom underlaget, nyttigt! Falco har lopp igen nästa fredag på Romme, alltså den 16e.

Från värmningen inför ett par intervaller på Lövsta förra lördagen, de sista jobbet inför Björnes start på Rättvik i måndags. Jag kör Falco och framför oss ser ni Björne

Falco har det jobbigt med all ohyra som dyker upp när det blir varmt, så framöver kommer han få vara zebra vid varmt väder :D


Björne blev 4a på Rättvik i måndags, ett fint lopp i rygg på ledaren men ett lopp igen där det gick otroligt fort med 10,5 första 500 och 13 på varvet. Halvvarvet kvar började han bli trött men kämpade på bra och kom in på upploppet som klar 2a, sen stumnade han rejält och två hästar hann förbi honom, 3e platsen blev han av med i de allra sista stegen innan mållinjen.
I onsdags fick han prova på bandet för första gången hos oss, han traskade på utan att tveka och gick som att han aldrig gjort annat, däremot var det desto läskigare att gå av bandet. Idag har han varit ute på en joggingtur.

Trevlig helg!
/ElinBrynäs 2017-05-29

Erbjudande om fortsatt ägande av Falco di Quattro

Vill du fortsätta äga Falco di Quattro?

Snart är årets säsong av Rikstravet team SHL slut och den 3 juli ska hästarna som deltagit säljas på internetauktion. Vill du vara med och fortsätta äga Falco di Quattro? Då har du all information du behöver här.

Stall Brynäs tränare Erik Lindegren har för avsikt att köpa Falco di Quattro på internetauktionen i juli. Upplägget blir ett enkelt bolag där så många som vill får teckna sig för andel. Ju fler som vill vara med och deläga hästen, desto högre pris kan Erik vara med och bjuda på hästen vid auktionen.

Priset för fortsatt ägande är en engångsbetalning/insats om  6 000 kronor/andel (priset inkluderar beräknade driftskostnader tom maj 2018).

Detta behöver du göra om du vill fortsätta äga Falco di Quattro:

1. Läsa igenom informationen som finns i avtalet för ägarskap (se länk i botten av detta mejl).

2. Skicka personuppgifter för registrering genom att fylla i ett formulär på följande internetadress:  https://secure.webforum.com/form/stall/form.asp?sid=825425584  (Genom att trycka på "skicka" på den sidan har du godkänt avtalet samt att du gett Erik Lindegren din fullmakt att underteckna representantansökan för enkla bolag gällande mervärdesskatt.)

3. Göra en inbetalning på 6 000 kronor till Erik Lindegrens bankkonto: Danske Bank 1350 0133622. (OBS! Ni  måste ange ert personnummer som betalningsmeddelande.)

Vill du  inte vara med och fortsätta deläga Falco di Quattro behöver du inte göra något. Mer information om eventuell utbetalning kommer senare via e-post.

Klicka på länken nedan för att komma till avtalet:


Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo