Brynäs 2016-12-17

Emmas tankar

Kan bara börja inlägget med woooow vilken fantastisk häst Falco di Quattro är, ännu en seger, snyggt kört utav Erik Lindegren. Vill även säga ett jätte grattis till Elin som sköter om Falco di Quattro, du är en riktigt duktig tjej.
Nu bubblar det inom mig igen och jag vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om, alla dessa intryck gör ju mig bubblig :))

I veckan var jag till Gävle och letade efter Brynäs tårta, ville överraska stallet med en fin Brynäs tårta. Det fick bli en pepparkakstårta och en chokladtårta istället, Brynäs tårtorna var slutsålda. Jag förstår varför :)) Vi kommer ut till stallet i tron att vi ska mata hästarna med lite morötter och fika lite men det var min dröm som skulle gå i uppfyllelse, att köra häst. Var absolut inte beredd på att det skulle bli nu, livrädd, spänd under hela körningen men otroligt stolt över att jag vågade, men jag var ju i Eriks trygga händer så varför vara rädd :)) Jag överlevde ju det hela :)) Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket vi uppskattar Stall Lindegrens bemötande, hur mycket allt dom gör betyder för oss, deras bemötande är verkligen fint. Bästa valet att äga hästar hos Erik Lindegren och fler hästar lär det ju bli för mig, jag är helt såld, helt klart det bästa finns och stallet ger oss möjlighet och uppleva det här. Amazing.

Hela veckan har jag tänkt och längtat, snart är det Fredag och då är det start för Brynäs hästen Falco di Quattro. Fredagen kom och vi tog bilen till Romme travbana med några förväntansfulla andelsägare, se värmning, se sin häst på banan, oslagbart.

Falco di Quattro går ut, och alla vid sidan om tänker att nu är det trångt och från det där läget kan han väl inte komma ut? Erik och Falco kom ut, Brynäs klacken hejade vid sidan om och Falco vann och glädjen var enorm och gå in i vinnarcirkeln var ju lycka det med. Att se Eriks glädje, det är äkta Brynäs hjärta det där.Bilder lånade från Trav Gävleborg

Nu längtar man redan till nästa start, trivs ju på travbanan, trav är bäst på plats. Vill man till travbanan och vill ha sällskap så får man gärna följa med oss på ICA Supermarket Tierp, vi välkomnar alla och vi är inte blyga och tycker om att umgås.

Nu vill jag önska er en God Jul.
//Kram från Emma, ICA Supermarket Tierp.

Brynäs 2016-12-16

Vinst igen :D

Falco slår till med andra raka ikväll! Vilken duktig kille vi har :DOch aptit har han verkligen, idag fick han mycket mer mat än sist å han slukade allt plus den mat som Elsa hade lämnat efter sig! 


Nu har vi tvåbenta också fått lite mat i oss :)

För Falco väntar joggingturer i helgen och för Björne väntar banjobb på måndag! Om allt är bra med pojkarna så kommer Falco att anmälas till Umeå den 25e och Björne till Gävle den 27e

Hälsningar från Elin och Erik  i bussen på vägen hem!

Brynäs 2016-12-12

En liten uppdatering

Hej på er!

Idag har vi haft full fart i stallet och 18 hästar har blivit tränade! två av dessa var Björne och Knutte! De fick gå intervaller nere på Lövstabruks rakbana, Erik körde Knutte och jag körde Björne. Erik var väldigt nöjd med hur Knutte kändes och jag måste säga att han ser grymt läcker ut från sidan! :D Björne känns bättre och finare för varje gång jag kört honom så positiva rapporter på honom med!

Knutte har tagit förra loppet på ett bra sätt! han har hela tiden varit pigg å glad, lite stel med all rätt när jag joggade honom dagen efter loppet sen fick han en vilodag i hagen och när han joggades på onsdagen igen var han jättemjuk och smidig och taggad på att få springa fort igen :) men han fick lugna ner sig och jogga vidare!


Björne har blivit ett riktigt matvrak! han var lite försiktig med maten när han kom men nu äter han som en häst ;) det är skönt när de har god aptit! Han har ett lopp i mellandagarna som vi siktar på så då får vi hoppas på att han kan leverera en fin lite sen julklapp! spännande att få se honom på banan också!

Knutte startar nu på fredag igen i lopp 8 på Romme, kl 21.03, spår 2 fick vi på 2640 och den här gången är det chefen själv i vagnen!


Vi ses kanske på fredag då! :)
/Elin

Brynäs 2016-12-06

Emmas tankar

Hej hockey älskaren, trav älskaren och Brynäs älskaren.
Jag heter Emma Östlund, spelansvarig på ICA Supermarket i Tierp och har fått äran av Erik Lindegren att skriva blogg för Stall Brynäs.
Jag minns när Erik skrev till mig och frågade vilket hockey lag jag håller på i SHL, mitt svar var såklart Brynäs, finns det något annat? Självklart inte :)) När Erik skrev att han skulle träna två hästar i Rikstravet åt Stall Brynäs, vilken känsla och vilken lycka det var. Brynäs i mitt hjärta och Stall Erik Lindegren i mitt hjärta, så mer fantastisk än detta kan det ju inte bli.

Tänkte direkt på vad vi som ATG ombud kan göra och vilken möjlighet det här är för oss. Vi har gjort det absolut bästa för att sälja Brynäs andelar i Rikstravet, så mycket mer peppande att sälja när man får uppskattning och beröm från Stall Erik Lindegren. Viljan blir ju enorm. Ser framemot ett fortsatt mycket bra samarbete.

För mig så finns det bara ett stall att välja när man vill bli delägare i häst. Det är absolut Eriks stall, den varma känslan och hur välkommen man känner sig när man besöker stallet, vilken fantastisk personal och fin stämning i stallet. Det är därför man tycker enormt mycket om att besöka Stall Erik Lindegren.

I Söndags var det Brynäs hästen Falco di Quattro första start då var vi på Bollnäs travet för att se på premiären, vilken fin häst och den där känslan. Det är en obeskrivlig känsla att se sin häst starta. Hoppas på att få träffa fler delägare i Stall Brynäs vid nästa start.
Vi ses på travbanan, på Brynäs matchen eller hos Stall Erik Lindegren. Ni är förstås hjärtligt välkommen till mig på ICA Supermarket Tierp.
Nytt blogginlägg kommer från mig inom kort //Emma.

Brynäs 2016-12-05

Seger!!! :D

Wow är ett bra ord för att sammanfatta Falco di Quattros lopp igår på Bollnäs! Har ni inte redan sett filmen under filmsidan så gör det! en jättebra film om gårdagen!

https://www.youtube.com/watch?v=ehhIvBSRMtw

De bilder som läggs upp i bloggen som rena bildinlägg och alla de proffsiga filmerna har vi att tacka Ulf Lindfors för! Tusen tack för ett jättebra jobb! :D

Knutte var jättelugn och cool hela dagen lång, inget verkar stressa den grabben!Efter en jättetung inledning av loppet med hela första varvet i tredjespår så krigade han sig ändå förbi ledaren precis före mållinjen! imponerande! Han var inte speciellt tagen efter loppet men desto mer hungrig! han kastade i sig maten han fick och ville bara ha mer! ett gott tecken! :)
Dessa bilder har Annamika tagit efter loppet under tiden kusken intervjuades

När vi kom hem fick Falco morötter och delade med sig av lite morötter till Björne! grabbarna tackar så mycket för dem! Idag har han varit ute och joggat en sväng och skrotat runt i hagen resterande av dagen.

Kul att ni var ett gäng ägare på plats och verkligen kul att ni fick besöka vinnarcirkeln! Vi tackar även för att ni respekterade att vi ville ha lugnt kring hästen vid selning inför värmning och lopp! Då vill både häst och skötare fokusera på sin uppgift. Efter loppen får ni mer än gärna komma och hälsa på pojkarna, då har vi mer tid till att svara på frågor och låta er hälsa på hästarna :)

Björne har idag gått intervaller här hemma i Giboda, Erik körde och han var nöjd! På eftermiddagen fick han sedan massage av vår massör Torbjörn Engdahl! Honom har ni mycket att tacka för att Knutte var så mjuk och smidig igår :) Mer om massage och hur vi i stallet jobbar med hästarna i ett senare inlägg!

Erik hade ett tillägg till min förra blogg så bäst att jag skriver det nu! lika mycket som hästarna gillar morötter och äpplen så gillar vi i personalen gofika ;)

/Elin

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo