Äntligen!

2017-05-25

Godkväll!
Sitter i bilen på väg hem från Lindesberg och det blir lätta mil hem. Äntligen fick Nizze sätta nosen först!

Det blev en komfortabel seger från ledningen. Mads körde som alltid mycket bra och de verkar trivas mycket bra med varandra.

Nizze värmde fint och det var bra harmoni i honom under hela dagen. Det blev en incident i första sväng där Nizze blev rejält störd och tog faktiskt något galoppsteg men redde ut det på mycket starkt sätt. Sedan körde Mads honom resolut till ledningen  och där satt han nöjd in i mål utan att Nizze bottnades.

Jätte kul att det var flera delägare på plats och fick uppleva Nizzes första seger live.

Jag vill också tacka alla som besökte oss hemma på gården när vi hade Öppet hus i lördags. Det var fantastiskt att så många kom!
Vi i stallet tyckte att vi hade en mycket trevlig dag!

Glöm inte heller att läsa igenom mailet om fortsatt ägande i Galvanize'EM. Det är mycket viktigt att ta ett beslut omgående så att vi har en chans att ropa hem honom på auktionen.

När det gäller Ripkin Joe så ser det mindre roligt ut tyvärr.När vi begär lite mer i träningen så visar sig halsproblemen trots att han är opererad. Det är jätte jätte tråkigt eftersom vi är mycket förtjusta i Rippe och tycker att han trots allt har visat att han har potential att bli en fin tävlingshäst.

Tyvärr är det så med halsproblem att det kan vara svårt att komma tillrätta med dem. Vi har därför valt att lägga allt krut på att köpa tillbaka Nizze på auktionen.
Om det är några som är intresserade av en fortsättning med Rippe så måste Ni höra av Er till mig omgående!

Vi önskar alla en trevlig helg,det är ju Elitlopps helg så underbart!

Mvh Ulrika Wällstedt


comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo