Djurgården 2017-02-07

Nizze till start igen!

Hej!
Då var det dags för en ny start för våran fina Galvanize'EM!
Nizze startar i lopp 10 på Solvalla 8/2 och som senast så är det Torbjörn Jansson som kommer att köra.
Loppet håller hög klass och körs över distansen 2140m autostart och Nizze har fått spår 6. Det är lite väl långt ut på vingen men vi får hoppss att Torbjörn hittar ner i en fin position.
Nizze känns fortsatt väldigt fin efter senaste starten och därför valde vi att anmäla honom trots att det blir lite tätt mellan starterna.
Det var en passande proposition med 60 000 kr i förstapris och det innebär dubbla poäng om han placerar sig.
Vi tycker att toppformen kommer mer och mer och tror att han kommer att göra en bra insats igen.
Till den här starten kommer vi att göra några små utrustnings ändringar. Allt för att Nizze skall hålla sig lugn och hushålla lite bättre med sin krafter än vad han gjorde senast.
Ripkin Joe:
Allt är bara fint med Rippe och han tränar bra efter sitt Solvalla besök.
Han kommer i slutet av denna vecka få åka in till Solvalla och gå ett lite rappare snabbjobb.  Utifrån det jobbet tar vi ett beslut om en eventuell start.
Det ska bli väldigt kul att få ut den här fina killen på tävlingsbanan.
För Rippes del finns det nästan obegränsat med passande lopp.
Jag hoppas vi ses på Solvalla på onsdag!
Väl mött!
Mvh Ulrika


Djurgården 2017-01-30

Kick Off, start och snabbjobb.

Ripkin Joe
Hej!
Det blev en trevlig dag på Solvalla igår och det var jättekul att träffa så många av Er ägare.
Vi i stallet tyckte att det blev lyckat även om det blev lite tidsnöd när vi skulle visa hästarna ute på publikplats innan de skulle ut och värma.
Ripkin Joe har tränat på fint och det var roligt att få visa upp honom  i snabbjobbet för Er som var där igår. Han är verkligen en riktigt läcker liten kille!
Nu siktar vi på start med honom i februari.
Galvanize'EM svarade återigen för en toppinsats men tyvärr räckte det "bara" till en 4:e plats. Han tog i alldeles för mycket och Torbjörn som körde ville inte sitta kvar i i rygg (4:e utvändigt) utan styrde fram i dödens. Så kallas positionen utvändigt om ledaren.
Nizze höll väldigt starkt från den tuffa positionen och kopplade greppet om ledaren in på upploppet. Tyvärr kunde han inte stå emot hästarna som kom bakifrån.De hade ju alla fått bättre resa än vad Nizze hade så det är inget att säga om det.
Toppformen kommer mer och mer och att springa i dödens över 2640m och hålla så starkt som han gjorde är mycket bra. Dock måste han hushålla med krafterna bättre. Han får inte ta i så mycket i loppet som han gjorde igår utan han måste vara lite mer reglerbar.
Vi får nog döva ner honom lite mer genom att sätta på honom en huva.
Båda grabbarna har tagit gårdagens uppgifter på bästa sätt. Nizze fullkomligt kastade i sig maten när han kom hem. Det gjorde även Rippe men han var så glad att vara hemma i sin box igen så han var tvungen att rulla sig massor av gånger innan! Härligt!
Det är väldigt viktigt att de äter och dricker bra direkt efter hårt arbete och lopp. Det gör att återhämtningen efter blir mycket bättre.
Nu väntar några lediga dagar i hagen,massage och akupunktur för dem.
Vi ska läsa propositionen och se ut några lopp som kan passa grabbarna.
Mvh Ulrika Wällstedt 
Ripkin Joe

Glavanize'Em
Djurgården 2017-01-28

Start & Kick-off söndagGodkväll!
Imorgon blir det en spännande dag då Galvanize'Em startar igen. Vi ser också fram emot kick-offen då många av Er kommer vara på plats för att se på båda hästarna. Kul att vi också har fått dit några hockeyspelare.
Kick-offen startar kl 11. Det innebär att vi åker från stallet med hästarna kl 9.30. Då har hästarna fått vara i hagen en stund samt att det gått på vårt skrittband för att vara mjuka och fina kroppen inför start och jobb. Nu ikväll så har hästarna blivit friserade i öronen, nacken och runt hovarna – allt för att de ska vara fina imorgon. Alla saker, såsom täcke, filtar, selar, huvudlag, skydd, pass, hö, vagn och hjul är packat och klart inför morgondagen.
Nizze känns fortsatt fin efter förra starten och formen bör vara stigande. Därför hoppas och tror vi att han kommer göra en bra insats imorgon. Även Rippe (bilden ovan) tränar på bra och det ska bli roligt att visa upp honom i jobb imorgon.
Hoppas vi ses på plats!
Godnatt!
Mvh
Ulrika Wällstedt

Djurgården 2017-01-23

Solvalla 29/1


Godkväll!
Galvanize'EM (bilden ovan) kommer att starta i lopp 3 på Solvalla på söndag.
Tyvärr hade han ingen tur i spårlottningen utan lottades till bricka 11.
Det är ju lång distans, 2640m så vi hoppas att det kan lösa sig under resans gång.
Torbjörn Jansson kommer återigen vara den som får sitta upp bakom Nizze.
Ni missar väl inte att det inte bara är start för Nizze utan även Kick Off för Stall Djurgården och fina v75 tävlingar!
Vi ses väl där!
Mvh Ulrika Wällstedt Djurgården 2017-01-22

Ny start på gång!


Hej!
Allt är fint med Galvanize'EM efter senaste starten.
Nu är det ny start på gång!
Imorgon måndag 23/1 är det anmälningar till Solvalla på söndag 29/1 och vi kommer att anmäla Nizze till ett lopp som är över distansen 2640 m autostart.
På söndag är det också dags för Stall Djurgårdens Kick Off!
Vi kommer därför även att ha med oss Ripkin Joe (bilden ovan) in till Solvalla och Ni kommer att få hälsa på både Nizze och Rippe.
Stall Djurgårdens maskot, miniatyr hästen Ove och hans kompis från Solvalla travskola kommer att vara på plats. Det bjuds på fika och vi kommer att lotta ut fina priser. En dag för hela familjen helt enkelt!
Det är v 75 på Solvalla på söndag så det bjuds på fina tävlingar och det visas lopp från Paris där Prix d'amerique körs.
Så boka in en härlig heldag på Solvalla på söndag!
Imorgon runt lunch så vet vi vad Nizze har fått för spår.
Håll tummarna för ett bra spår nu!
Fortsatt trevlig söndag!
Mvh Ulrika Wällstedt

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo