Djurgården 2016-12-15

Stallträffen på Solvalla 14/12

Hej, på er!


Här får ni lite fler bilder från stallträffen igårkväll på Solvalla. Tack återigen för att ni alla kom och hälsade på oss och våra hästar! Nu laddar vi mot start den 26/12 på Solvalla med Nizze.


Vi hörs!

Djurgården 2016-12-14

Solvalla


Hej!
Just landat i soffan efter en härlig kväll på Solvalla!
Det blev en trevlig och bra kväll med snabbjobb av Galvanize'EM tillsammans med Jonas, glögg och pepparkakor,pratstund och så mys i stallet med grabbarna.
Galvanize'EM var vi väldigt nöjda med. Han sprang straxt under 1.20/2140 m med 16.1 sista varvet i mycket fin stil.
Det var precis det beskedet vi ville ha och nu siktar vi mot start 26/12 på Solvalla.
Härligt!
Tyvärr så fick Ripkin Joe stå över dagens jobb då han har fått lite karledsinflammation. Det är inget allvarligt men det är inte schysst mot honom att köra idag . Han skulle inte kunna göra sig själv rättvisa.
Det är det skiftande vädret som ställer till det. Det har varit lerigt och skitigt i hagarna och man får spola och tvätta benen varje dag och sedan blir det kallt. Det tar bort det naturliga fettet och karlederna blir torra och nariga och det spricker lite. Ni vet lite som när man får självsprickor på händerna eller fötterna själv. Alltså inget farligt men det gör lite ont.På en vecka så är han helt fit for fight igen.
Han fick självklart följa med in till Solvalla iallafall och visa upp sig.  Jag måste säga att jag tror han älskade all uppmärksamhet! 
Det var fantastiskt att så många andelsägare tagit sig till Solvalla idag för att titta på grabbarna.
Jag hoppas att Ni gillade vad Ni såg och att Ni känner Er lika nöjda med valet av hästarna till Stall Djurgården som vi gör!
Mvh Ulrika 


Galvanize'Em.Djurgården 2016-12-12

Solvalla onsdag

Hej!

Nu börjar det hända grejer i Rikstravet! Flera utav stallen har varit ute och startat och gjort bra ifrån sig.

Vi jobbar också på mot start med Galvanize'EM och Ripkin Joe.
Galvanize'EM eller Nizze som han kallas här hemma i stallet är den som kommer att komma ut först.
Två åriga Ripkin Joe som här hemma heter Rippe,kommer att behöva lite mer tid innan det blir dags för honom.
Han blev väldigt förkyld när han kom hit till oss och det blev tyvärr en segdragen historia vilket innebar att han fick stå över träningen och därför tappade han lite av sin fina form. Nu jobbar han på som han ska och känns fin.

När en häst byter miljö så är det inte alls ovanligt att de drabbas av en förkylning.
Det är nya baciller som florerar. Han är ju dessutom bara 2 år och har inte riktigt samma immunförsvar som en äldre häst som kanske varit runt och tävlat mer och träffat på olika baciller och virusar.

I veckan som var så fick alla som registrerat sin andel i Stall Djurgården ett mail med information om att på onsdag 14/12 kl 17.30 så kommer Nizze och Rippe visa upp sig på Solvalla. De kommer att springa ett jobb på banan och efter det kommer vi alla att samlas i Arkaden där jag kommer att prata lite om hästarna och lite hur vi planerar för framtiden. Det kommer att bjudas på glögg och pepparkakor och sedan kommer vi att gå ner i stallet för att hälsa på grabbarna.
Vi hoppas att vi ses då!

Det har varit några av Er ägare ute och hälsat på här på gården och det är mycket trevligt!
Det går jättebra att komma hit. Ring gärna innan så vi kan ladda kaffebryggaren.
På våran hemsida www.stallguldstjarna.se finns telefon nummer och en bra vägbeskrivning.

Hoppas vi ses på onsdag! Väl mött!

Mvh Ulrika Wällstedt


Djurgården 2016-12-01

Galvanize'EM och Ripkin Joe


Djurgården 2016-12-01

Nizze


Hej!
Här kommer en fin bild på en läcker Galvanize'Em från dagens jobb. Han har acklimatiserat sig väl här hos oss och verkar trivas bra. Han känns väldigt fin i träningen och vi jobbar på mot start. Det är härligt att vi har hittat två så fina hästar till Stall Djurgården.
Mvh Ullis

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo