Tack för deltagande - Deepak Am till start

2017-05-24
Tack till er som deltog igår på Årjängstravet när vi hade Öppet-Hus, invigning av Hästägarrummet och information om anbudet för fortsatt hästägarskap. Anbudet är nu släppt och du kan ta del av det genom att klicka här.

På måndag är det dags för start igen för Deepak Am på Färjestadstravet i lopp 3 från spår 14, bakspår på 20 m tillägg kändes sådär men spårlottning är tydligen inte vår grej så det är bara att gilla läget. Jepson kör även denna gång och vi hoppas på en bra insats från Deepak. Länk till programmet.

Kommer du till Färjestadstravet och vill träffa Deepak och oss efter loppet på måndag? Mejla rikstravet@peterstromberg.se

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo