Xanthis Amazing tvåa på ett bra vis

13 dagar sedan
Xanthis Amazing fick ett fint lopp i måndags på Färjestad och placerades tvåa i ett bra gäng. Kristian Lindberg tog det lite lugnt från start, med tanke på föregående start, och fick positionen tredje invändigt. Positionen byttes mot rygg ledaren och i sista sväng gick ekipaget ut i andra spår utan att ha fritt fram. I början av upploppet fick de luckan invändigt och då gick hon starkt till andraplatsen och sluttiden blev 1.13,5 på en regntung bana. Xanthis kändes bra enligt kusken och hon återhämtade sig snabbt efter loppet.  Nästa och sista loppet i tävlingen blir på Åmålstravet onsdag 28 juni under deras V86-dag i Wångencup-loppet där hon står perfekt inne i loppet. Tack till er som kom till Färjestad i måndags och besökte oss i stallet, alltid lika trevligt =).


Deepak Am var sliten efter senaste starten och åkte också på en hudutslag som påverkat honom negativt. Han blev hängig och febrig och har ännu inte återhämtat sig. Det känns tufft att hinna få honom i skick att hinna med fler starter innan tävlingen är slut 3 juli tyvärr. Jag kommer inte att pressa honom nu utan han behöver vila, återhämtning och lätt träning. Jag hoppas att ni respekterar detta och är med mig i resonemanget att hästens välmående är viktigast. Jag hoppas sedan att ni hänger med vidare efter tävlingens slut som hästägare i Deepak.


ANBUDET finns att ta del av och glöm inte att teckna dig på en andel i hästarna och häng med vidare som hästägare hos oss. Många är redan med men vi behöver bli ännu flera. 

God kväll!


comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo