Xanthis Amazing till start på hemmaplan - Anbud ute

2017-06-01
Xanthis Amazing startar på måndag 5 juni på hemmabanan Årjängstravet i lopp 9. Hästen startar som nummer 2 över distansen 1640 meter autostart och denna gång kör jag själv. Loppet går klockan 21.13 och det är 35 000 kronor i förstapris.Den här gången fick hon ett bra spår så vi tror på bra chans, även om det säkert behövs ett lopp i kroppen för att hon ska vara på topp. Hon har tränat bra och gick ett bra jobb i onsdags.

Alla andelsägare bjuds på fika!
Fri entré gäller mot uppvisande av rikstravet-kortet och du får även gratis program av Årjängstravet.

Alla andelsägare är varmt välkomna till vår Hästägarbalkong på stallbacken där fika serveras från kl 18 och jag och Johanna finns på plats för att svara på frågor om fortsatt hästägarskap. Du får även träffa Xanthis Amazing och Deepak Am, i början av travdagen och efter loppet. Säg till stallvakten att du ska till oss och anmäl dig här att du kommer.


Varmt välkomna till Årjängstravet!


Anbudet för fortsatt hästägande är ute, klicka för info

Och vi vill också passa på att säga att vi kommer ha öppet hus på Färjestadstravet måndag den 12 juni. Boka upp datumet i kalendern, mer info kommer inom kort. Varmt välkomna!

Foto Kihlman/ALN


Deepak AM startade i måndags.
Deepak var bra den starten. Han fick ett väldigt tufft lopp och det blev tyvärr galopp som trea-fyra i mål efter, vad jag tror, lite mjölksyra på upploppet. Allt verkar bra med honom efter loppet, lite trött dagen efter men nu är han pigg och glad. Planen är att anmäla honom till ett nytt lopp igen inom kort, var är inte bestämt än, säger tränare Peter Strömberg.Hälsningar Peter


comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo