Kuskändring på grund av olycka

2017-06-10
Igår var jag med om en olycka på Åmålstravet som tyvärr ledde till att jag bröt båda mina handleder, den högra lite lindrigare som tur är. Jag är ändå glad att det inte blev värre och väljer att vara positiv och fokusera framåt. Verksamheten kommer att rulla på som tidigare med professionell personal under min ledning. Jag kommer såklart vara begränsad ett tag men jag kommer att vara högst delaktig ändå på det sätt jag kan. Jag vill tacka alla som visat omtanke i samband med olyckan och tack till alla som hjälper till och stöttar mig!

Det kommer därför bli kuskbyte på Xanthis Amazing på måndag och min vän och samarbetskollega Kristian Lindberg kommer att köra istället. Xanthis har känts jättefin efter i måndags och även om loppet är tufft kommer hon garanterat ge dem en match.

Hoppas att ni kommer på måndag på ÖPPET HUS kl 17 på Färjestad 12 juni i samband med starten, anmäl er här

Vi ses!

Läcker bild från i måndags taget av Kihlman/ALN




comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo