Färjestad Igår, 11:26

Sista dagen för att teckna sig för en andel är torsdag

Sista dagen för att teckna sig för en andel är torsdag 29 juni så vi hinner med nödvändig administration innan auktionen 3 juli. Vill du vara med och inte lämnat in ett anbud eller lämnat in ett anbud och inte fått mejl med ett avtal att signera, hör av dig via mejl till rikstravet@peterstromberg.se. Länk till anbudet med information och formulär för ifyllnad.

Hoppas vi ses på Åmålstravet imorgon onsdag!Färjestad 13 dagar sedan

Xanthis Amazing tvåa på ett bra vis

Xanthis Amazing fick ett fint lopp i måndags på Färjestad och placerades tvåa i ett bra gäng. Kristian Lindberg tog det lite lugnt från start, med tanke på föregående start, och fick positionen tredje invändigt. Positionen byttes mot rygg ledaren och i sista sväng gick ekipaget ut i andra spår utan att ha fritt fram. I början av upploppet fick de luckan invändigt och då gick hon starkt till andraplatsen och sluttiden blev 1.13,5 på en regntung bana. Xanthis kändes bra enligt kusken och hon återhämtade sig snabbt efter loppet.  Nästa och sista loppet i tävlingen blir på Åmålstravet onsdag 28 juni under deras V86-dag i Wångencup-loppet där hon står perfekt inne i loppet. Tack till er som kom till Färjestad i måndags och besökte oss i stallet, alltid lika trevligt =).


Deepak Am var sliten efter senaste starten och åkte också på en hudutslag som påverkat honom negativt. Han blev hängig och febrig och har ännu inte återhämtat sig. Det känns tufft att hinna få honom i skick att hinna med fler starter innan tävlingen är slut 3 juli tyvärr. Jag kommer inte att pressa honom nu utan han behöver vila, återhämtning och lätt träning. Jag hoppas att ni respekterar detta och är med mig i resonemanget att hästens välmående är viktigast. Jag hoppas sedan att ni hänger med vidare efter tävlingens slut som hästägare i Deepak.


ANBUDET finns att ta del av och glöm inte att teckna dig på en andel i hästarna och häng med vidare som hästägare hos oss. Många är redan med men vi behöver bli ännu flera. 

God kväll!


Färjestad 2017-06-10

Kuskändring på grund av olycka

Igår var jag med om en olycka på Åmålstravet som tyvärr ledde till att jag bröt båda mina handleder, den högra lite lindrigare som tur är. Jag är ändå glad att det inte blev värre och väljer att vara positiv och fokusera framåt. Verksamheten kommer att rulla på som tidigare med professionell personal under min ledning. Jag kommer såklart vara begränsad ett tag men jag kommer att vara högst delaktig ändå på det sätt jag kan. Jag vill tacka alla som visat omtanke i samband med olyckan och tack till alla som hjälper till och stöttar mig!

Det kommer därför bli kuskbyte på Xanthis Amazing på måndag och min vän och samarbetskollega Kristian Lindberg kommer att köra istället. Xanthis har känts jättefin efter i måndags och även om loppet är tufft kommer hon garanterat ge dem en match.

Hoppas att ni kommer på måndag på ÖPPET HUS kl 17 på Färjestad 12 juni i samband med starten, anmäl er här

Vi ses!

Läcker bild från i måndags taget av Kihlman/ALN
Färjestad 2017-06-07

ÖPPET HUS Färjestad - Xanthis startar

Xanthis Amazing var överladdat och valde fel gångart från start i måndags på hemmaplan men kändes kanon innan och efter. Jag valde därför att anmäla ut direkt igen och provar lyckan på Färjestad på måndag 12 juni samtidigt som vi har ett mindre Öppet Hus där. Åter igen drog vi ett fint spår, nummer 1, så det känns spännande och hon är med i lopp 4, V64-1. Hon möter bra hästar där de flesta har mer pengar på sig men det är enbart ston hon möter denna gång. Jag kör själv och hoppas på bra uppslutning från er delägare på plats så vi får stöttning. 

Hälsningar
PeterOm tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo