Färjestad 2016-10-20

Provkörning


Mycket tid har spenderats framför datorn för att leta efter spännande hästar i lopparkivet. Många fina hästar har setts, har även varit ute och provkört några så det finns flera intressanta att välja på när det blir dags. Glöm ej att köpa en andel i Stall Färjestad och häng med på en häftig upplevelse, klicka här

Planerar att finnas i Löfbergs Arena igen nästa lördag 29 oktober, köp gärna en biljett till matchen så ses vi där! 

Ute på en provkörningFärjestad 2016-10-14

Köp en andel i vinnande laget FBK

I lördags var vi i Löfbergs Lila och träffade hockeyfans. Färjestad spelade bra och vann matchen mot Frölunda, härligt!

Vi hade med oss montepython och många ville testa att köra och rida häst. Vi sålde andelar och pratade med mycket intresserat folk. Jag intervjuades vilket sändes live i arenan och jag var även inne hos hockekillarna efter matchen. Flera av dem har köpt andelar och jag önskar att du gör detsamma. Rikstravets säsong med oss i Stall Färjestad kommer bjuda på mycket kul där vi kombinerar trav och hockey. Ta chansen och bli en i gänget!

Klicka in på rikstravet.se eller besök ditt ATG-ombud.

Trevlig helg!
Hälsningar
Peter


Gör som Nygren, köp en andel!


Eller Wikstrand


Färjestad 2016-10-07

Löfbergs Arena lördag - Testa att köra häst med montepyton

På lördag finns vi på plats i Löfbergs Arena för att informera om Rikstravet Stall Färjestad och sälja andelar. Färjestad möter Frölunda vilket kommer blir en mycket spämnnande match som ni inte vill missa. Frölunda ligger just nu före oss i sålda andelar vilket vi tillsammans måste komma ikapp. Köpa andel kan du göra redan nu, klicka in på rikstravet.se

Med oss på lördag har vi en simulator, hästen Montepyton, som du kan testa att köra i sulky och få en liten känsla för vad det innebär att köra ett lopp.

Hoppas vi ses på lördag!

/PeterFärjestad 2016-10-06

Möte med Färjestad BK

Igår hade jag och min projektledare Birger Pettersson Wiik möte med Färjestad BK angående vårt samarbete i Rikstravet. Det var ett mycket givande möte och det är ett privilegium att få samarbeta med denna klubb med så trevliga människor med spännande idéer. På lördag kommer det hända saker i Löfbergs Arena och jag ser fram emot att möta många nya hästägare och hockeyfans där!

Köp biljetter till lördagens match här.

Ha en fortsatt bra dag
/Peter
Färjestad 2016-10-04

Andelssläpp på ICA

Det fanns mycket folk beredda på ICA igår klockan 12, verkligen kul med så stort intresse och det var många som tog chansen och köpte en andel.

Hoppas att du inte missar att köpa en andel själv, gå in på rikstravet.se eller besök närmaste ATG-ombud där du bor.


Hälsningar
Peter

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo