Färjestad 2017-05-24

Tack för deltagande - Deepak Am till start

Tack till er som deltog igår på Årjängstravet när vi hade Öppet-Hus, invigning av Hästägarrummet och information om anbudet för fortsatt hästägarskap. Anbudet är nu släppt och du kan ta del av det genom att klicka här.

På måndag är det dags för start igen för Deepak Am på Färjestadstravet i lopp 3 från spår 14, bakspår på 20 m tillägg kändes sådär men spårlottning är tydligen inte vår grej så det är bara att gilla läget. Jepson kör även denna gång och vi hoppas på en bra insats från Deepak. Länk till programmet.

Kommer du till Färjestadstravet och vill träffa Deepak och oss efter loppet på måndag? Mejla rikstravet@peterstromberg.se

Färjestad 2017-05-08

Deepak hade inte flyt - förkylning på Xanthis - ÖPPET-HUS

Deepak Am gick ett felfritt lopp men blev oplacerad igår på Årjängstravet. Jag valde att inte gå som första häst i spåren och hoppades på flyt men fick aldrig någon lucka. Deepak satt med alla krafter sparade över mål utan att hitta fritt. Jag var nöjd med hur han betedde sig och det bådar gott inför nästa lopp som ännu inte är helt bestämt.

Xanthis står på medicin mot förkylning. Hon började visa symptom några dagar efter Åbyloppet, det är trist men så blir det tyvärr ibland.

Glöm inte bort att anmäla till ÖPPET-HUS 22 maj! Se längst ner för info.


Förberedelser
Delägare på plats trots vädret

Färjestad 2017-05-02

Oflyt på V75 - Deepak till start på hemmaplan

Äntligen kan jag få starta en rikshäst på hemmabanan Årjängstravet. På söndag startar Deepak i lopp 3 från spår 12, det är ett spårtrappa-lopp där hästarna med mest pengar får sämst spår. Motståndet ser på förhand okey ut, men det är alltid svårt att ha dåliga spår när det blir snabbare banor. Han tränar bra för dagen och det känns som att formen är bra, men Deepak är sin egen värsta motståndare så i första hand hoppas jag på att han sköter sig och går ett felfritt lopp. Gör han det hämtar han in många till slut, för kapacitet vet jag att han har.

På söndag välkomnar jag er delägare till Årjängstravet, travdagen börjar redan kl 11 och ni har fri entré samt program får ni på plats mot uppvisande av kortet. Efter lopp 5 välkomnas ni till vårt stall för fika och pratstund med Deepak i stallet. Anmäl dig via länken om du kommer så vi har en aning om hur många vi blir. Samling efter lopp 5 vid ingången till stallbaken från publikplats för gemensam promenad till stallet. Välkomna!

I lördags var vi på Åbytravet och testade lyckan på V75 igen. Xanthis fick en bra start och fick ett lopp i tredjepar utvändigt. Jepson valde att sitta kvar på sista långsidan och hamnade då i en trött rygg och tappade därmed värdefulla längder. Hon gick bra när hon fick luckan i tredjespår men det var omöjligt att ta något på framvarande i det tuffa tempot. Hon gjorde en fin insats som 7:a på den fina tiden 11,8. Tack till er som var på plats och stöttade och mötte upp för en träff i stallet!

Jag skickar snart ut mitt första nyhetsbrev, har du ännu inte mejlar din adress snälla gör det till rikstravet@peterstromberg.se.


Boka in Öppet-Hus 22 maj på Årjängstravet, länk till eventet


Deepak laddar för Årjäng söndag

Deepak från kickoffen

Xanthis på ÅbyOm tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo