Färjestad 2016-12-23

Hon är AMAZING - tvåa på V75

VILKEN INSATS!!! Xanthis Amazing debuterade ikväll för mig i Rikstravet Stall Färjestad på V75. Efter ett lopp långt bak i kön fick hon en sen lucka och spurtade då sylvasst till en andraplats som heter duga. Kusken och jag själv är helnöjda med insatsen och ser fram emot fortsättningen med henne.

Deepak Am har varit ute och joggat lätt efter loppet och det känns som att han tagit loppet på ett bra vis.

Andelar finns kvar hos Atg-ombuden men online är det slutspel. Löp och köp!

GOD JUL önskar jag er alla!
Hälsningar
Peter


Färjestad 2016-12-20

Trea trots startgalopp - laddar för V75 nu

Tack till alla er som kom igår och kollade in rikshästarna! Trots en startgalopp gjorde Deepak Am ett bra lopp och hämtade upp fint till en tredjeplats. Nu laddar vi om inför V75 på fredag med Xanthis Amazing i fokus.
Deepak Am

Deepak

Delägare hade fin plats på restaurangen


Deepak efter loppet

Xanthis Amazing

Xanthis


Färjestad 2016-12-14

Träff måndag 19 december på Färjestadstravet - Deepak Am startar

Nu på måndag 19 december har du chansen att träffa Stall Färjestads hästar Xanthis Amazing och Deepak Am på Färjestadstravet, som kvällen till ära kör travtävlingar. Ni kommer då få se dem på nära håll och de visas även på banan för vagn. Vi bjuder på glögg och pepparkakor vid stallet och ser fram emot att träffa er som har möjlighet att dyka upp. Jag intervjuas angående hästarna och det finns givetvis möjlighet att ställa frågor.

Jag anmälde även Deepak Am till lopp under kvällen och därför får ni även se honom tävla. Han är med i lopp 9 med Carl-Johan Jepson i sulkyn, jag själv är tvungen att ta en kuskpaus på grund av förslitning på ryggen. Jag behöver vila den enligt läkares råd och det får räcka att köra träningsturerna nu under den kalla vintern. Men jag är snart tillbaka i sulkyn igen. Deepaks lopp ser på förhand bra ut men han har fått ett dåligt spår och behöver självklart mycket tur därifrån. Deepak känns fin i träningen så det blir en spännande start, vi håller alla tummar!

Hålltider
Samling klockan 17:00 utomhus på publikplats framför totohallen, därefter gemensam promenad till stallbacken där hästarna finns. 
Uppvisning på banan av Xanthis Amazing sker efter lopp 2, ca. 18:40, en intervju kommer även att göras vid vinnarcirkeln.
Lopp 9: 21:13, info på plats om tid för Deepaks värmning.

Anmälan
Meddela gärna att du kommer innan söndag till  rikstravet@peterstromberg.se , då är det enklare att ha rätt mängd tilltugg redo, men det går självklart att bara dyka upp också.

Det finns erbjudande om jultallrik med egen placering för Stall Färjestads rikstravetdelägare i restaurangen, snabba ryck är det som gäller för anmälan går ut senast torsdag kl. 17.  Följ länken för bokning.. 


Hästarna har tränat på bra under helgen och båda gick jobb i söndags. Deepak gick några intervaller i backen och kändes stark. Idag gick han gick ett 3000 m jobb på banan och kändes stark så formen känns bra. Xanthis fick springa på ordentligt på skogsslingan i helgen och jobbade bra i backarn. Idag gick hon intervaller och hon ska gå ett banjobb i slutet på veckan för att testa formen. Båda hästarna känns som de ska i träningen vilket är bra.


Xanthis


Deepak

Deepak

XanthisFärjestad 2016-12-08

Deepak Am har anlänt

Deepak Am är en treårig hingst efter Gift Kronos undan Flirt With Fortune. Han har gjort 12 starter och placerat sig 1-2-2 och sprungit in 86 700 kr. Hans rekord är 15,5 ak och 15,8 am. Deepak anlände i onsdags kväll men har funnit sig tillrätta fort. Han kommer att gå första riktiga jobbet under helgen.

Jag är väldigt nöjd med hästarna jag valt ut och det känns som en bra laguppsättning med två hästar i olika klasser och med olika kvaliteter.

Trevlig kväll!Färjestad 2016-12-05

Xanthis Amazing

Xanthis Amazing är ett 4-årigt sto e. Conny Nobell u. Xanthis Dream. Hon har gjort 18 starter i livet och placerat sig 4-2-4, sprungit in 228.300:- och har rekorden 12.7ak 13.6am. Hon kom till vårt stall igår och hon verkar vara ett väldigt trevligt sto. Hon kommer att börjas tränas lite lätt under veckan och sen får hon gå några jobb innan vi bestämmer när det är dags att starta henne. Hon får få någon vecka med träning och tid att acklimatisera sig. Allt verkar bara bra med Xanthis och hon verkar att vara en kanontjej att jobba med så vi ser fram emot en spännande säsong!

Under veckan kommer även vår andra häst Deepak Am till stallet och mer information kommer om honom när han är på plats.

Ha en trevlig vecka!

Och glöm inte att tipsa alla ni känner om att köpa en andel i Stall Färjestad så säljer vi slut nu!

/ Peter
Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo