Karlskrona 6 dagar sedan

Fortsatt ägande av Sphinx d'Inverne

Vill du fortsätta äga Sphinx d'Inverne?
Obs! Sista dag för registrering är 30/6

Snart är årets säsong av Rikstravet team SHL slut och den 3 juli ska hästarna som deltagit säljas på internetauktion. Vill du vara med och fortsätta äga Sphinx d'Inverne? Då har du all information du behöver här.

Stall Karlskronas tränare Thomas Madsen har för avsikt att köpa  Sphinx d'Inverne  på internetauktionen i juli. Upplägget blir ett enkelt bolag där så många som vill får teckna sig för andel. Ju fler som vill vara med och deläga hästen, desto högre pris kan Thomas vara med och bjuda på hästen vid auktionen.

Priset för fortsatt ägande är en engångsbetalning/insats om  5 000 kronor/andel  (priset inkluderar beräknade driftskostnader tom maj 2018).

Detta behöver du göra om du vill fortsätta äga Sphinx d'Inverne:

1. Läsa igenom informationen  som finns i avtalet för ägarskap (se länk i botten av detta mejl).

2. Skicka personuppgifter  för registrering genom att fylla i ett formulär på följande internetadress:  https://secure.webforum.com/form/stall/form.asp?sid=672578686 . (Genom att trycka på "skicka" på den sidan har du godkänt avtalet samt att du gett Thomas Madsen din fullmakt att underteckna representantansökan för enkla bolag gällande mervärdesskatt.)

3. Göra en inbetalning  på 5 000 kronor till Thomas Madsens bankkonto: Swedbank 8169 5 964 862 778 5. (OBS! Ange ditt personnummer som betalningsmeddelande.)

Vill du  inte  vara med och fortsätta deläga Sphinx d'Inverne behöver du inte göra något. Mer information om eventuell utbetalning kommer senare via e-post.


Karlskrona 8 dagar sedan

Öppet hus

Idag har vi haft öppet hus i stall Karlskrona. En väldigt trevlig dag med tipspromenad, korv och fika. Andelsägarna fick möjlighet att hälsa på hästarna, samt hälsa på varandra. Alla som var på plats fick också chansen att prova på att köra häst. Nu tar vi sats på V75!


Karlskrona 2017-06-06

Öppet hus

Söndagen den 18/6 håller vi i stall Karlskrona öppet hus. Samling på Kalmartravet 11.00. Mer info kommer via mail! 


Karlskrona 2017-05-25

Tyvärr ingen start

Det blev tyvärr ingen start för Sphinxen idag. Han var fin i värmningen och till loppet plockade vi av honom skorna och då fungerade han inte som vi ville. Vi valde då att köra hem för det här är ingen häst vi chansar med. Jag misstänker att han har råkat trampa på någonting eller en hovböld. Jag kollar upp honom så fort som möjligt och återkommer givetvis så fort jag vet mer. 

Karlskrona 2017-05-25

Sphinx d'Inverne till start idag.

Nu är det dags igen, ny start för Sphinxen i lopp 8 idag på Jägersro, startskott 15.54. Han har tränat fint ett tag nu och han ska vara väl förberedd även om säkert behöver loppet i kroppen för att hitta den absoluta toppformen. Tyvärr har Sphinxen fått bakspår igen medan de värsta konkurenterna har fått fina utgångslägen. Vi får hoppas de kör fort där framme, så att Sphinxen får utnyttja sin fina styrka och plocka dem till slut. Vi kör med optimal balans idag dvs barfota runt om och jänkarvagn.


Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo