Karlskrona 2017-05-19

Vill du fortsätta äga Sphinx d'Inverne?

Vill du fortsätta äga Sphinx d'Inverne?
Obs! Sista dag för registrering är 30/6

Snart är årets säsong av Rikstravet team SHL slut och den 3 juli ska hästarna som deltagit säljas på internetauktion. Vill du vara med och fortsätta äga Sphinx d'Inverne? Då har du all information du behöver här.

Stall Karlskronas tränare Thomas Madsen har för avsikt att köpa Sphinx d'Inverne på internetauktionen i juli. Upplägget blir ett enkelt bolag där så många som vill får teckna sig för andel. Ju fler som vill vara med och deläga hästen, desto högre pris kan Thomas vara med och bjuda på hästen vid auktionen.

Priset för fortsatt ägande är en engångsbetalning/insats om 5 000 kronor/andel (priset inkluderar beräknade driftskostnader tom maj 2018).

Detta behöver du göra om du vill fortsätta äga Sphinx d'Inverne:

1. Läsa igenom informationen som finns i avtalet för ägarskap (se länk i botten av detta mejl).

2. Skicka personuppgifter för registrering genom att fylla i ett formulär på följande internetadress: https://secure.webforum.com/form/stall/form.asp?sid=672578686 . (Genom att trycka på "skicka" på den sidan har du godkänt avtalet samt att du gett Thomas Madsen din fullmakt att underteckna representantansökan för enkla bolag gällande mervärdesskatt.)

3. Göra en inbetalning på 5 000 kronor till Thomas Madsens bankkonto: Swedbank 8169 5 964 862 778 5. (OBS! Ange ditt personnummer som betalningsmeddelande.)

Vill du inte vara med och fortsätta deläga Sphinx d'Inverne behöver du inte göra något. Mer information om eventuell utbetalning kommer senare via e-post.


  Karlskrona 2017-05-16

  Stall Karlskrona

  Sphinx d'Inverne känns finfin efter behandlingen och han är redo för start igen. Jag har anmält honom till Jägersro den 25/5. Baltic Streamline ger mig huvudbry. Han uppträder tyvärr väldigt stressat när han är i vagn, men vi jobbar med det varje dag. Han kommer inte att starta i maj. Men jag hoppas verkligen han kommer starta 1-2 gånger i juni. 


  Vi planerar även för öppet hus i juni där ni bland annat får träffa hästarna. Det kommer också finnas möjlighet att få prova på att köra/åka häst.

  Mer information kommer snart! 


  Karlskrona 2017-05-02

  Veterinärbesök

  Sphinx d'Inverne har varit hos veterinären idag och gjort en hältundersökning. Han hade lite känningar i framknäna och framkotorna. Inga stora grejer men han blev behandlad i lederna. Nu väntar en vecka med lite lugn träning innan vi drar på för fullt igen. Vi siktar på start igen om 2-3 veckor. 


  Karlskrona 2017-04-29

  Åby 28/4

  Det blev tyvärr galopp för Sphinx d'Inverne i kvalet till Kungapokalen. Han tappade travet när det gick riktigt fort i sista sväng, och då kom galoppen. Jag tror inte det är något allvarligt men  misstänker att han ev har en känning i ett framben. Han kommer att kollas upp av veterinär på tisdag. 


  Karlskrona 2017-04-28

  Kungapokalskval ikväll!

  Sphinx d I'nverne går ikväll ut i kval till Kungapokalen på Åbytravet. Han startar i lopp 8 och har spår 9. Förutsättningarna är att han måste vara bland de två första i mål för att ta sig till finalen den 13/5, en final med nästan 1 miljon i förstapris.

  Det är riktigt tuffa konkurrenter ikväll och han möter en del av de bästa fyraåringarna i landet, men han är bra själv också så vi ger inte upp på förhand. Alla förberedelser har varit bra och Sphinxen är lite så där lagom halvtokig för dagen, vilket tyder på att formen är på topp. För er som inte är på plats ikväll, missa inte att se loppet på ATG.se 20.53.


  Om tävlingen

  I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

   

  Kontakt

  Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
  ATG
  Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
  E-post: kundservice@atg.se
  Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
  Svensk Travsport
  Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
  Telefon: 08-627 20 00 (växel)
  E-post: kundtjanst@travsport.se
  Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
  Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
  ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo