Leksand 1 timme sedan

Sista starten i tävlingen

På torsdag så hör Stall Leksand sin sista start i årets upplaga av Rikstravet Team SHL. Tide Water startar i Lopp 10 på Örebros lunchtrav och jag hoppas vi kan avsluta tävlingen på ett bra sätt. 

Ni som inte köpt in er i ett fortsatt ägande i Isolde har fortfarande chansen att göra denna veckan ut. Hon gjorde en godkänd insats senast men det känns i hästen att det finns mer kapacitet men att poletten inte riktigt har trillat ner än.

/Kajsa

Leksand 4 dagar sedan

Du missar väl inte chansen att fortsätta äga Västerbo Isolde?

Vill du fortsätta äga Västerbo Isolde?

Har du köpt andel för fortsatt ägande av Västerbo Isolde? Om inte så har du all information du behöver här.

Snart är årets säsong av Rikstravet team SHL slut och den 3 juli ska hästarna som deltagit säljas på internetauktion på http://asvt.se/ (klockan 18.00–22.00). Stall Leksands tränare Kajsa Frick har för avsikt att köpa Västerbo Isolde på internetauktionen i juli. Upplägget blir ett enkelt bolag där så många som vill får teckna sig för andel. Ju fler som vill vara med och deläga hästen, desto högre pris kan Kajsa vara med och bjuda på hästen vid auktionen.

Priset för fortsatt ägande är en engångsbetalning/insats om 5 000 kronor/andel (priset inkluderar beräknade driftskostnader tom december 2017).

Detta behöver du göra om du vill fortsätta äga Västerbo Isolde:

1. Läsa igenom informationen som finns i avtalet för ägarskap (se länk i botten av detta mejl).

2. Skicka personuppgifter för registrering genom att fylla i ett formulär på följande Internetadress: https://secure.webforum.com/form/stall/form.asp?sid=349761479.

Genom att trycka på "skicka" har ni godkänt avtalet samt att ni gett Kajsa Frick er fullmakt att underteckna representantansökan för enkla bolag gällande mervärdesskatt.

3. Göra en inbetalning på 5 000 kr till Kajsa Fricks bankkonto i Handelsbanken 6469 467 495 181 (OBS! Ni MÅSTE ange ert personnummer som betalningsmeddelande.)

Vill du inte vara med och fortsätta deläga Västerbo Isolde behöver du inte göra något. Mer information om eventuell utbetalning kommer senare via e-post.

Länk till avtalet hittar du här:
Leksand 2017-05-29

Lyckat öppet hus

Det var ett mycket lyckat öppet hus och det var roligt att så många kom trots det tråkiga vädret. Isolde avslutade som vanligt väldigt bra tillslut och mer finns att läsa på hemsidan och facebooksidan om henne och tide water. Länk till facebooksidan med bilder:  https://www.facebook.com/stallkajsafrick/posts/1233329903460040

Det kommer att komma ut en intresseanmälan/förslag om ett fortsatt ägande i framför allt Västerbo Isolde då jag ser mest utveckling kvar i henne. Jag och de andra i teamet hoppas att det blir ett roligt gäng som vill haka på ett tag till med oss och Isolde.

/Kajsa

Leksand 2017-05-08

Stallrapport

Isolde var jättefin i torsdagens banjobb med en avslutning runt 16/500m. Allt känns bra inför starten den 15/5 i samband med "öppet hus".

Tiden gick i helgen ett provlopp i monté och skötte sig väldigt bra och var taggad och fin. Kajsa är sugen att anmäla till ett montélopp på hemmaplan i samband med kickoffen den 15/5.

Leksand 2017-05-04

Stallrapport

Tiden vart allt för harmonisk under sadel och banan var allt annat än bra för henne.  Hon känns fortsatt bra här hemma men tyvärr har hon dåligt med startpoäng så det är svårt att hitta lopp där hon kommer med. Vi anmäler på.
Bild på Tiden idag finns i länken nedan
https://twitter.com/stallleksand/status/860227675318874112

Hon har tagit senaste loppet på ett bra sätt och är väldigt pigg och glad här hemma. Vi siktar på att starta henne på hemmaplan i samband med öppet hus den 15/5.

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo