Öppet hus

2017-04-25
Hej alla delägare i Stall Leksand. 

Igår startade Tide Water på Rättvik i ett montélopp som inte gav något vidare utfall. Catrine som red ville inte stressa upp henne i startmomentet då hon har kunnat vara lite hetsig i sulkylopp. De takterna visade hon inte alls under sadel utan snarare åt andra hållet och med facit i hand så skulle hon kört på henne direkt men det är som sagt enkelt efteråt.

Isolde har tagit senaste loppet på ett bra sätt men jag har inte hittat något lämpligt lopp åt henne än.

Den 15/5 är det tävlingar på hemmaplan och jag bjuder då in alla delägare i stall Leksand på ett öppet hus i stallet kl 16.00 där vi kommer bjuda på diverse godsaker och hoppas att så många som möjligt kommer så Ni får träffa hästarna och oss i stallet.

/Kajsa

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo