Leksand 2017-04-25

Öppet hus

Hej alla delägare i Stall Leksand. 

Igår startade Tide Water på Rättvik i ett montélopp som inte gav något vidare utfall. Catrine som red ville inte stressa upp henne i startmomentet då hon har kunnat vara lite hetsig i sulkylopp. De takterna visade hon inte alls under sadel utan snarare åt andra hållet och med facit i hand så skulle hon kört på henne direkt men det är som sagt enkelt efteråt.

Isolde har tagit senaste loppet på ett bra sätt men jag har inte hittat något lämpligt lopp åt henne än.

Den 15/5 är det tävlingar på hemmaplan och jag bjuder då in alla delägare i stall Leksand på ett öppet hus i stallet kl 16.00 där vi kommer bjuda på diverse godsaker och hoppas att så många som möjligt kommer så Ni får träffa hästarna och oss i stallet.

/Kajsa

Leksand 2017-04-01

Stallrapport

Tiden startar på tisdag på Eskilstuna och fick äntligen ett bra spår och möter nu bara ston. Kajsa tycker att det ser intressant ut då hon Tiden känts fortsatt bra i träning inför detta.

Isolde gick ett rakbanejobb i torsdags och kändes klart bra så Kajsa siktar på att starta henne på hemmaplan den 11/4. Där finns det två möjliga lopp att starta i.

Leksand 2017-03-20

Från g på Gävle till start på Romme

Isolde vart tyvärr alldeles för stressad i starten sist. Hon kändes fin för övrigt och vi får ta nya tag. Kajsa vill köra ett jobb med henne innan hon letar nya lopp.

Tide Water gick ett banjobb i trakterna runt 1.20 i fredags på ett bra sätt. Hon startar nu på fredag på Romme i ett stolopp där hon lottades till spår 8 på 20m tillägg

Leksand 2017-03-06

Tide Water

Det vart tyvärr lite stopp i sista sväng sist där vi tappade en finare placering. 
Det finns inga stolopp åt henne så vi får leta vidare och försöka hitta något lämpligt lopp åt henne då hon hon känns fortsatt fin i träning. Barfotabalansen kändes som att det passade henne bra. 

Leksand 2017-02-28

Vinst!

Idag kom första vinsten för stallet när Isolde klev runt dem på Bollnäs och visade fin vinnarskalle när hon tog ner ledaren i de sista stegen på den för dagen mycket skitiga banan. Roligt att se några leksandssupportrar på plats som fick känna på vinnarcirkeln.

Bilder finns på www.twitter.com/stallleksand

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo