Leksand 2017-02-21

Veckan som gått

Isolde har tagit senaste loppet på ett bra sätt och känns bra här hemma. Det finns ett passande lopp på Bollnäs den 28/2 för henne. Plan A är att anmäla henne till start där.

Tide Water kändes jättefin i travet senast men hon behövde det där loppet i kroppen för att få upp lite tempo i kroppen. Kajsa försökte anmäla henne till på lördag men hon kom tyvärr inte med. Det är lite tunt med lopp för henne så det lutar åt ett montélopp den 3/3.

/Mattias

Leksand 2017-02-14

Kick Off

Isolde behövde söndagens lopp då hon var lite tyngre än Kajsa trodde. Hon kommer att starta inom 14 dagar så att man drar nytta av det här loppet.

Tide Water kom inte med på v75 och startar istället imorgon på solvalla. Det vart ett litet tufft fält men Kajsa är väldigt nöjd med hur hon känns i träning så det blir intressant ändå från det här läget.

Det var jätteroligt att se så mycket folk på plats i söndags och nu hoppas vi att vi får glädjas av en bra insats från Tide Water imorgon.


Leksand 2017-02-04

Stallrapport

Tiden provades idag i ett montéjobb och ryttarinnan Viktoria tyckte hon hon kändes stark och rejäl. Hon slog på en liten galopp i sista sväng och man ska prova lite utrustningsändringar innan man väljer att anmäla till montélopp. Vi provar att anmäla till V75 på solvalla den 11/2 men vi fortsätter att leta lämpliga lopp.

Isolde kändes bra på 21/1600m i dagens banjobb och startar på romme den 12/2 om inget oförutsett händer i veckan.Leksand 2017-01-26

Mot Karlstad på måndag


Tide Water startar på måndag på färjestadstravet, hon lottades till spår 10 bakom startbilen. Hon tränar på på ett bra sätt hemma och vi är väldigt nöjda med henne för dagen.

Isolde gick sitt första jobb efter behandling i fredags och kändes fin. Hon ska gå ett tuffare banjobb på torsdag och om allt känns bra då så är planen att starta i samband med kickoffen på romme den 12/2.

/Kajsa


Leksand 2017-01-09

Ny vecka med nya möjligheter

Tide Water startade i lördags på V75 på Romme. Hon gjorde ett bra lopp men fastnade tyvärr bakom en mur av hästar på upploppet och slutade sjua. Jag ångrar så här i efterhand mitt val att gå ut i andraspår ca 500m från mål för annars är vi nog trea i mål. Tiden har tagit loppet på ett bra sätt och tanken är att ladda inför ett lopp på romme den 27/1. Västerbo Isolde får bara ta det lugnt efter att hon behandlats men vi är snart på gång igen med henne också.
Det kommer att vara en kickoff i samband med Rommes tävlingar söndagen den 12/2.

/Kajsa

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo