Linköping 5 dagar sedan

Erbjudande om fortsatt ägande av Brake to Vacate

Vill du fortsätta äga Brake to Vacate?

Snart är årets säsong av Rikstravet team SHL slut och den 3 juli ska hästarna som deltagit säljas på internetauktion. Vill du vara med och fortsätta äga Brake to Vacate? Då har du all information du behöver här.

Stall Linköpings tränare Oskar Svanberg har för avsikt att köpa Brake to Vacate på internetauktionen i juli. Upplägget blir ett enkelt bolag där så många som vill får teckna sig för andel. Ju fler som vill vara med och deläga hästen, desto högre pris kan Oskar vara med och bjuda på hästen vid auktionen.

Priset för fortsatt ägande är en engångsbetalning/insats om  5 000 kronor/andel (priset inkluderar beräknade driftskostnader tom december 2017).

Detta behöver du göra om du vill fortsätta äga Brake to Vacate:

1. Läsa igenom informationen som finns i avtalet för ägarskap (se länk i botten av detta mejl).

2. Skicka personuppgifter för registrering genom att fylla i ett formulär på följande internetadress:
https://secure.webforum.com/form/stall/form.asp?sid=992471820. (Genom att trycka på "skicka" på den sidan har du godkänt avtalet samt att du gett Oskar Svanberg din fullmakt att underteckna representantansökan för enkla bolag gällande mervärdesskatt.)

3. Göra en inbetalning på 5 000 kronor till Oskar Svanbergs bankkonto: Valdemarsviks Sparbank
8384-0 3010732-0 alternativt swisha till nummer 123 355 85 74. (OBS! Ni  måste ange ert personnummer som betalningsmeddelande.)

Vill du  inte vara med och fortsätta deläga Brake to Vacate behöver du inte göra något. Mer information om eventuell utbetalning kommer senare via e-post.

Länk till avtalet hittar du här:
Linköping 2017-01-12

Följ oss

Vi har riktigt fina hästar i stallet.  Jag är väldigt nöjd med dom och det känns som vi kommer få det väldigt roligt med dom framöver.

Tyvärr fungerar inte den här sidan att uppdatera som den ska, problem med appen Blogger,
Vi har dock många sätt att uppdatera på.
Twitterinlägg ser ni här på linköpings sida, titta gärna på dom, där finns alltid de senaste uppdateringarna, följ oss gärna där.
https://twitter.com/Stalllinkoping
Twitter är dock lite begränsat i utrymme, så utförligare på Stall Linköpings Facebook:
https://www.facebook.com/rikstravetost/

Jag uppdaterar även på www.oskarsvanberg.se

Mvh Oskar Svanberg


Linköping 2016-11-29

Hästarna har anlänt

Vår tränare Oskar Svanberg kan stolt presentera två hästar för Rikstravet.

Det handlar om Brake To Vacate och Tiller, som båda tidigare tränades av Stefan Melander.


Så här säger Oskar om hästarna:
Tiller (längst fram på fotot) - var den finaste travaren av alla jag provkörde för Rikstravets räkning. Hon är ett fint sto som redan vunnit två lopp på Solvalla och hon har även placerat sig i V75-lopp. Jag kommer att sikta med stoloppen i V75. Tiller har sprungit in 150.500 kr i karriären och ståtar med 1.525 startpoäng.


Brake To Vacate (till höger) - är en hårding som satt fastlåst med krafter sparade i ett V75-lopp näst senast i Eskilstuna. Han har tidigare krossat motståndarna från dödens på Solvalla. Här har jag funnit en stenhård powerforward för 3.000 m-racen framöver. Brake To Vacate har tjänat 120.400 kr i karriären och har 507 startpoäng för dagen.

Roger Elebring, Mantorptravet (roger.elebring@mantorp.travsport.se).

Linköping 2016-10-21

Oskar inför V75 och Rikstravet

Mantorptränaren Oskar Svanberg är högaktuell i dagsläget, dels på grund av att Usain Henna startar som hårt betrodd i morgondagens V75-omgång på Rommetravet. Dessutom är Oskar en av 14 Rikstravtränare som har uppdraget att hitta två tävlingshästar till tävlingen som startar 1 december.

Vi tar det i kronologisk ordning och börjar med att fråga Oskar om Usain Henna inför morgondagens V75-start, där sexåringen startar med tredubbla tillägg. Erik Adielsson kör hästen för första gången och Usain har ett innerspår i en s k enkelvolt.
 - Ja förutsättningarna är bra även om det känns "läskigt" att starta med 60 m tillägg. Det blev två täta starter i september och nu fyra veckor sedan starten på Solvalla under Kriteriehelgen.
 - Jag anmälde hästen till både Silverdivisionen och detta långloppet. Det känns som att loppet är lite ihåligt och det känns tryggt att ha Erik Adielsson som körsven. Han får givetvis "fria händer" att köra hästen som han känner för.
 - Det är bra att ha Erik bakom Usain, än att ha han som en konkurrent i loppet. 
Usain Henna är just nu andrahandsfavorit bakom Tellmeastory som startar 40 m före, är spelarna rätt ute?
 - Hästen känns bra i jobben inför Rommestarten men det är ej toppform. Den kanske kommer i nästa start istället, med lite tätare starter...?
 - Usain kommer förmodligen att gå med aluminiumskor bak och barfota fram om banunderlaget är passande. Jag räknar med att starta Usain Henna med optimal balans på det underlag som bjuds och hästen skall helt klart räknas in i segerdiskussionen.

Efter loppet på lördagen kommer Rikstrav-jobbet tillbaka. Ett digert letande av tävlingshästar eller?
 - Ja, jag har hållit på en dryg månad nu och har tittat mycket i lopparkivet på hästar. Jag hade även en annons som gav bra respons och jag fick många erbjudande. Det var t o m en kund som ställde sin häst i stallet så jag fick prova hästen en tid. Jag har även fått värma en del hästar inför lopp, där jag ej har varit uppsatt som körsven.
 - Idag (fredag) fick vi klartecken att köpa in en av två hästar, trots att andelarna inte är slutsålda. Det var ett efterlängtat besked och den häst som ligger närmast för mig kan bli klar i helgen.
 - Det är en V75-häst som jag har provkört och den känns mest intressant i nuläget. Det är många aspekter att ta hänsyn vid val av häst. Den får inte ha tjänat för mycket pengar i förhållande till inköpspriset. Det är också bra om den fungerar med skor eftersom barfotaförbudet snart träder i kraft. Det finns gott om hästar att välja på och flera av dem är sådana som "knackar på dörren" för att deltaga i V75-cirkusen avslutar Oskar Svanberg.

Vi önskar Oskar Svanberg lycka till i V75-loppet på Rommetravet och även i letandet av dom två Rikstravhästarna.

Mer om Rikstravet Team Linköping går att läsa om på www.rikstravet.se För endast 500 kr får man nöjet att deläga två travhästar under sju månader. Lyckas hästarna väl så kan det faktiskt innebära att man får tillbaka femhundringen efter avslutat tävlingsperiod!

-Roger Elebring, Mantorptravet
www.mantorptravet.com


Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo