Bästa spåret för Quiz Töll

2017-05-23
Hej team Rögle
 
Perfekt, jättebra – ja, det bästa spåret i dagsläget!
Där har ni några av mina kommentarer till de sms och telefonsamtal jag fått när det gäller Quiz Tölls spår i Klass II-finalen i V75 på Solvalla nu på lördag.

Jag höll på med att vattna ranchens fyra olika träningsslingor när flera av ni delägare i Team Rögle hörde av er. Ja, man vill ju hinna med allt jobb innan VM-finalen i hockey mellan Tre Kronor och Canada kör igång i teven. Och, jag uppskattar verkligen att ni är på tårna och hör av er. Jag hade en riktigt trevlig stund i traktorn ...
 
Ni vet väl att jag hade önskat mig just spår nio bakom bilen, så det kan inte bli bättre. Vi har rygg på två hyggligt startsnabba hästar, nämligen Upstream och Fidgur UR. 
Troligen väljer jag att rygga Fidgur UR då han har öppnat 1.09,5/500 och spetsat. Med tur och skicklighet kan vi kanske få tredje utvändigt.
 
Jag körde fort med Quiz Töll i lördags och hon känns fortsatt fin. Nu är det dock en riktigt tuff V75-final, så både hon och jag måste vara på topp om det ska gå vägen. 
Vi möter flera bra hingstar och valacker för att inte tala om vassa kuskar – ja, det är i stort hela eliten i Sverige plus då Åke Svanstedt och Jimmy W Takter från USA. Åke kör Upstream åt Svante Båth och Jimmy sitter upp bakom Friend of Nature åt Lutfi Kolgjini. Floyd P Boko vann V75 i Gävle i lördags, då med Örjan Kihlström. Nu blir det Björn Goop, då Örjan valt att köra Uppohoppa. 
 
Favorit till segern och 200.000 kronor kan bli National Prince med Erik Adielsson. 4-åringen har varit grym i några starter och spetsade senast i Kungapokalen, släppte efter 400 meter till Deimos Racing och galopperade 250 kvar som slagen. Nu lär Erik köra offensivt mot spets och satsa på ledning runt om, tror jag. Fast jag hoppas att Quiz Töll gör som vid V75-segern på Åby – ett vasst avslut och seger!
 
Jag räknar med att hålla er hyggligt väl informerad dagarna inför Quiz Tölls V75-finalstart.
 
Mvh
Thomas Uhrberg

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo