Kick Off!

2017-03-12
Hej!

Riktigt skoj att så många kom och hälsade på oss och era hästar idag på travet.

Ni är självklart alltid välkomna ut på gården och hälsa på era hästar!

Dagens resultat var bra mycket sämre än väntat men med lite distans till det så känner jag mig ändå väldigt hoppfull inför framtiden.
Rectifier kändes som en dröm i värmningen men solen och värmen gjorde att banan blev väldigt moddig och lös. Han kunde överta ledningen efter 500m men strax därefter så kändes det som att han inte fick det rätta fästet. Mjölksyran slog till rejält varvet kvar och nu inväntar vi sommarbana och barfota balans för hans del.

Queen klev iväg fint från start men oturen skrattar oss i ansiktet vad gäller henne och hon trampade av sig halva skon i en trång situation i första sväng. Galoppen var oundviklig i det läget.
Queen kommer förhoppningsvis till start redan nästa söndag igen.

Mvh. Chrille

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo