Bergsåker V86 imorgon och Umeå på fredag!

2017-02-28
Hej.

Imorgon är det dags för Queen att tävla igen. Hon startar med autostart denna gången vilket hon är väldigt gynnad av. Hon fick spår 1 bakom och därifrån borde hon få en fin resa.
Senaste snabbjobbet på banan förra veckan var till belåtenhet och jag tror på en fin insats av henne.
Känslan är att vi har hittat orsaken till vad som stört hästarna den senaste tiden och imorgon får vi ett definitivt besked på om vi har rätt!
Normalt tycker jag att hon skall sluta långt fram men vill ändå se en riktigt bra insats i lopp först innan vi sticker ut hakan alltför mycket!

På fredag är det dags för Rectifier att starta i Umeå.
Han har efter senaste loppet gått ett provlopp på bra sätt och fick ett banjobb i fredags som var mkt bra. Han joggade då 21/2100m och ville gärna kuta lite snabbare.
Han har fått spår 2 bakom bilen och samma gäller för honom att jag vill se en riktigt bra insats innan vi tror för mycket!

Håll tummarna!
Chrille

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo