Veckorapport

2017-06-13
Hej där! Både Ambra och Kingen tog varsin fjärdeplats på Visby i lördags. Kingen fick en för bra start och var tvungen att gå lite för tidigt, redan varvet kvar, och när han kände att han inte rådde på vinnaren gav han upp sista biten och slutade fyra och var godkänd på det. Ambra hamnade sist invändigt, hakade på storfavoriten Super Nice på sista långsidan men kunde inte hänga med den undflyende vinnaren. För att få helt godkänt borde hon varit trea. Båda två har tagit resan och övernattningen bra och de har ätit precis som vanligt. Kingen startar på Tingsryd nu på lördag och det ska bli intressant att se honom på en milebana, tyvärr fick han bakspår (spår 11 bakom bilen) i lopp 5.
Ambra kommer kanske att anmälas till ett Wången Cup lopp på Jägersro nästa vecka, anmälan är imorgon. Till nästa start kommer Anders nog att lätta henne, han funderar på att ta bort sulorna fram. /Anethe

comments powered by Disqus

Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo