Tävlingsledningen 10 timmar sedan

Auktionsdags för Rikstravet team SHL

Måndagen den 3 juli är det dags för hästarna som tävlat för Rikstravet team SHL att gå under klubban. Auktionen hålls via ASVT/Trottex och pågår fram till 22.00 den aktuella kvällen.
De hästar som ska säljas finns redan nu listade på ASVT:s auktionssida som du hittar  här . Där finns även information och villkor för auktionen. 

Vill du vara med som andelsägare i någon av hästarna? Då kan du se vilka tränare som planerar att vara med och köpa tillbaka en eller flera av sina hästar  här . Genom stallens köperbjudande kan du läsa villkor för nytt eller fortsatt andelsägande hos respektive stall. 

För frågor om auktionen kontakta Joakim Fredriksson på  joakim.fredriksson@asvt.se  eller 08-475 24 82.
Med vänlig hälsning
Tävlingsledningen

Tävlingsledningen 2017-04-21

Sista perioden - det är nu det avgörs!

Sista perioden -  det är nu det avgörs!
Hade man delat upp tävlingsperioden i Rikstravet team SHL i tre perioder likt hockeyn så kan man påstå att de drar ihop sig för den sista och avgörande perioden, de är nu allt avgörs!

Tävlingsperioden drog igång den 1 december 2016 och tiden har verkligen gått fort! Stallen i Rikstravet team SHL har i skrivande stund startat totalt 135 gånger på tävlingsbanan och det har genererat 48 "pallplats-placeringar" d.v.s att de kommit bland de tre främsta i mål.

Den sportsliga nivån i årets upplaga har hållit mycket hög kvalité och omfattat många starter där första priset varit högt!

9 av 14 stall har sått i vinnarcirkeln och förhoppningarna är att det blir fler givetvis!
Just nu håller stallen på att planera för att anordna Öppet hus där man har en hästägarträff med sitt stall och erbjuder fortsatt ägarskap av travhästar.


Det är dock nu det drar ihop sig och avgörs, mycket kan hända i tabellen!
Så här ser tabellen ut just nu 2017-04-21 13:00


Mycket  kan fortfarande hända och jag vet att många jagar förstaplatsen i tabellen!

Mvh
Tävlingsledningen

Tävlingsledningen 2017-03-03

Trekejsarslag i V75 för Rikstravet Team SHLTrekejsarslag i V75 för Rikstravet Team SHL

Stall Frölunda, Karlskrona och Rögle brakar ihop i V75 avdelning 1 på Kalmar på lördag. Det betyder 100 00 kronor till vinnaren och därmed tredubbla poäng att fightas om för Can Lane med Johan Untersteiner, Quiz Töll med Thomas Uhrbergs samt Sphinx d'Inverne som körs av Kim Eriksson.
Förhandssnacket går i positiva tongångar från alla tre stallen. Nu är det upp till bevis om vem som är bäst och tidningen Travronden rankar SHL-hästarna så här:

1 Quiz Töll: Tomas Uhrbergs sto avslutade starkt som mersmakande tvåa senast. Stall Rögle är just nu sjua i tabellen och kan klättra rejält med en seger.

4 Can Lane: Stall Frölunda toppar poängtabellen just nu och Can Lane med Johan Untersteiner kan mycket väl dryga ut ledningen. Fyraåringen har dock galopperat i sina två senaste starter, men visat form i upphämtningarna.

6 Sphinx d'Inverne: Visade inte sitt normala goda jag senast, men hemmatränaren Thomas Madsen har matchat "Sphinxen" för just det här loppet och siktar på att förbättra Karlskronas femteplats i tabellen.

Flera andra SHL-hästar är också i elden de närmaste dagarna. Stall Skellefteå, Örebro och HV71 är på gång och mer information finns på rikstravet.se.

Bilden: Can Lane med Johan Untersteiner och skötaren Annie Larsson efter senaste segern på Åby. Foto: Sidmakaren

Tävlingsledningen 2017-02-08

Drygt två månader har gått – sju stall har redan hunnit segra!

Drygt två månader har gått – sju stall har redan hunnit segra!

19 i segerprocent och 45 i platsprocent, lägg där till flertalet V75-starter som facit för SHL-hästarna hittills i tävlingen.
Framgångarna för hästarna i Rikstravet team SHL duggar tätt. De fem första starterna innehöll inte mindre än fem pallplatser, därefter har prestationerna fortsatt på högsta nivå. För dagen har tävlingens hästar tillsammans startat 58 gånger, tagit 11 segrar och sprungit in 692 900 kronor.

– Flera av tränarna i årets upplaga av Rikstravet team SHL har verkligen lyckats hitta bra hästar för tävlingen och matchar dem bra. Vi har hittills fått se många fina sportsliga prestationer av hästarna och det är jämnt i toppen av tabellen. Jag kan tänka mig att det är, och kommer att fortsätta vara, en spännande tävling för delägarna, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.

Första segern togs redan på tävlingssäsongens fjärde dag av Stall Brynäs häst Falco di Quattro efter en heroisk insats i debutloppet. Därefter har även Sphinx d'Inverne (Karlskrona), Quiz Töll (Rögle), Supreme Court (HV71), Can Lane (Frölunda), Gatelink (Luleå) och Uptothe Chapel (Malmö) besökt vinnarcirkeln tillsammans med sina ägare.

Och redan i kväll finns chans för nya vinnare då Stall Djurgårdens Galvanize’em startar på Solvalla och Stall Brynäs Bear by the Day gör det samma på Bergsåker. Till helgen kan sedan säsongens första V75-seger bärgas då Stall Färjestads Xanthis Amazing startar i Klass I-finalen på Solvalla.


Alla hjärtans dag är på ingång och du behöver se till att du önskar dig rätt present.
Skippa chokladen och geléhjärtan och önska dig kärlek i hästväg istället!
För 500:- blir du delägare i två travhästar fram till 30 juni 2017 och får en upplevelse i hästväg!
Dessutom får du andra förmåner värda c.a 2.500:-

Köp andel här: https://www.travsport.se/riksandelar?name=kopa_riksandelar 

Fakta Rikstravet team SHL

I Rikstravet SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två hästar på stall. Stallen består av 1500 ägarandelar och samlar poäng efter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. En andel i Rikstravet team SHL kostar 500 kronor och du köper dessa på  rikstravet.se eller hos ditt ATG-ombud
Detta får du som andelsköpare Rikstravet team SHL:
  • En häftig hästägarupplevelse som du sent kommer att glömma!
  • Två delägda hästar att följa under säsongen.
  • Inbjudningar till kickoff och öppet hus-dagar.
  • Fri entré när ditt stall har häst till start.*
  • Erbjudande om ATG Live Premium.**
  • 3 nr av tidningen Travronden (värde 135 kr).***
  • Kupongkod för V75 www.storavinster.se (värde 99 kr).****
  • Travfakta Guld i två månader (värde 1 998 kr). ****
* Gäller inte V75-dagar. Som kund erhåller du ett delägarkort per stall du deläger (gäller ej V75-dagar).
**Erbjudanden är personliga och kan inte överlåtas och gäller endast om du köper och registrerar din andel i Rikstravet team SHL senast 28 februari.
***Gäller endast kunder som inte har en aktiv prenumeration på Travronden. Dina kontaktuppgifter skickas till Travronden för att aktivera din prenumeration efter 1 januari 2017.
**** En värdekod skickas till din e-post efter 28 februari för aktivering.
MvhTävlingsledningen

Tävlingsledningen 2017-02-03

Fri entré på Mantorp för alla delägare i stall HV71 på måndag

Pga av ett tryckfel i Mantorps banprogram vill vi förtydliga att det är fri entré för alla delägare i stall HV71 när Supreme Court startar på Mantorp på måndag (vid uppvisande av delägarkort).


Fri entré för delägare i Rikstravet team SHL gäller när stallets hästar startar, förutom under V75-dagar om inget annat anges.


Med vänlig hälsning
Tävlingsledningen


Om tävlingen

I Rikstravet Team SHL tävlar 14 olika stall mot varandra med två travhästar per stall. Stallen, som vardera består av 1 500 ägarandelar, får poäng och prispengar utefter hur deras hästar placerar sig i olika travlopp. Det vinnande stallet får en segerfest värd 150 000 kr. Förutom gemenskapen och tävlingsnerven får du möjlighet att engagera dig i hästens utveckling och vardag. Stallet äger hästarna t.o.m. 3 juli 2017, då de säljs på auktion. Därefter delas årets prispengar och försäljningspriset från auktionen ut till delägarna.

 

Kontakt

Frågor om Registrering, ATG-konto och ATG-Live
ATG
Telefon: 08-620 07 00 (kundservice)
E-post: kundservice@atg.se
Övriga frågor om Rikstravet Team SHL
Svensk Travsport
Telefon: 08-627 21 20 (kundtjänst)
Telefon: 08-627 20 00 (växel)
E-post: kundtjanst@travsport.se
Postadress: Svensk Travsport, 161 89 Stockholm
Besöksadress: Hästsportens Hus, Stockholm
ATG Logo Agria Djurförsäkringar Logo Svensk Travsport Logo